Paikallista Taksipalvelua

Vahvasti joka vuosi kasvaen kanssasi.

 

Toimimme tällä hetkellä kolmella paikkakunnalla vuoden jokaisena päivänä. Kuljemme kanssasi juuri sinne mihin matkasi vie ja tulemme myös hakemaan sinut kotiin.

Valkeakoski

Valkeakoskella meillä on neljä taksia palvelemassa sinua 24/7. Olemme palvelleet täällä jo vuodesta 2013 ja tiimimme on kasvanut sekä vahvistunut vuosien varrella. Jokainen kuljettu matka kanssasi on ollut tärkeä.

Lempäälä

Yhtiömme tarinaa on aloitettu kirjoittamaan Lempäälässä ja siksi tämä paikkakunta on meille erityisen merkityksellinen. Lempäälässä taksejamme on sinua varten viisi. Ja olemme valmiita panostamaan aina enemmän, nyt se on mahdollista.

Tampere

Asiakkaitamme liikkuu päivittäin myös Tampereella ja tämän vuoksi koimme, että toiminnan aloitus vuoden 2018 alussa on asiakkaitamme ajatellen tärkeää. Tällä hetkellä olemme kahden taksin voimin kuljettamassa sinua myös Tampereella. Katsomme rohkeasti tulevaan ja olemme valmiita pilotoimaan uusia palveluita ja paikkakuntia, kulkemalla yhdessä kanssasi.

TAKSIMME VALKEAKOSKELLA

Valkeakoski on kaupunki, jossa asukkaita on yli 21 000 ja peruspalvelut ovat lähettyvilläsi. Täällä asut omakotitalossa kaksion hinnalla, silti Tampere on vain 35 km päässä. Kaupungin maisemaa vallitsee kaunis järvimaisema niin Mallasveden kuin Vanajaveden ansiosta, ja kanavaa pitkin pääsee kulkemaan vesistöltä toiselle. Kaupungin ehkä tunnetuin tapahtuma on joka kesäinen Työväen Musiikkitapahtuma, joka yhdistää niin kaupungin ihmiset, kuin lähipaikkakuntien asukkaat neljän päivän ajan.

Valkeakosken tiimissämme on tällä hetkellä kahdeksan kuljettajaa neljällä autolla, 24/7. Asiakkaitamme päivittäin ovat koululaiset, SOTE- ja KELA -asiakkaat, paikalliset yritykset niin henkilö – kuin tavarakuljetuksissa sekä yksityiset taksia tarvitsevat ihmiset. 

” Valkeakosken taksimme edustavat yhtiömme tärkeintä kaupunkitaksia ja sen ajatuksen voimin meillä töitä tehdään. Miia, kuljettajasi.”

.

Meidän jengi kasvaa koko ajan.

Ylpeys, kuvaa sitä miten me ajattelemme tiimiemme ihmisistä.

TAKSIMME LEMPÄÄLÄSSÄ

Lempäälän kunnassa asukkaita on tällä hetkellä yli 23 000 ihmistä ja asukasluvun kasvu on ollut noususuhdanteinen jo useamman vuoden ajan. Kunta, joka sanoo #kyllä kuvastaa hyvin niin alueen kasvua  kuin myös kuntakuvan sekä yritysten elinvoimaisuuden eteen tehtyjä panostuksia. Lempäälän alueen yrittäjät ovat aktiivisia sekä yhteisöllisiä ja yhtiömme on ollut helppo ponnistaa täältä eteenpäin. Lempäälän tiimissämme on kahdeksan henkilöä viiden auton voimin sinua palvelemassa.

Lempäälässä palvelemme sydäntämme lähellä olevia ja pitkäaikaisen kumppanimme Terapia Team:in asiakkaita, koululaisia, alueemme yritysasiakkaita, yksityisiä henkilöitä ja luonnollisesti SOTE – ja KELA asiakkaita, tavarakuljetuksia unohtamatta. Sen lisäksi mietimme miten voimme olla avuksi lisättyjen junavuorojen säilymiseksi Lempäälässä, tämä yhteys on tärkeä osa niin työmatkaliikennettä kuin vähähiilidioksista matkaketjua.

 

” Lempäälässä taksimme erottuvat selkeästi, sillä palvelemme henkilökohtaisemmin kuin muut. Alueena Lempäälä on mielenkiintoinen sijaintinsa vuoksi, ollaan tässä Tampereen vieressä.” Anttoni S.

Meidän jengi, josta kerromme mielellämme lisää.

Vastuu on asia, jota haluamme yhtiömme ihmisille antaa.

TAKSIMME TAMPEREELLA

Tampere on Suomen kolmanneksi suurin kaupunki ja asukkaita keskustataajaman alueella on yli 330 000. Tampere on monelle asuinalue, mutta sitäkin useammalle se on päivittäinen työskentelyalue sekä erilaisten palveluiden keskittymä. Tampere on tunnettu myös kulttuuri-, urheilu- ja opiskelukaupunki ja kesän festaritarjonta tarjoaa laajan kattauksen jokaiseen makuun.

Tampereella käydään töissä, nauttimassa kulttuuritarjonnasta sekä Tampere-Pirkkalan lentokenttä vie sinut nopeasti esim. Riikaan loistavien jatkoyhteyksien luokse. Palvelemme neljän kuljettajan ja kahden auton avulla sinua, olitpa sitten tulossa tai lähdössä.

Tampereella asiakkaamme edustavat yritysasiakkaita, yksityisiä henkilöitä, turisteja, koululaisia, SOTE- ja KELA -asiakkaita sekä yhtiömme pitkäaikaisia asiakkaita Lempäälästä ja Valkeakoskelta.

” Tampere on markkina-alueena iso kun verrataan Valkeakoskeen ja Lempäälään. Täällä pienen toimijan on haastavampi erottua muista, mutta pitkäjänteisellä työllä rakennamme oman tilamme myös tänne. ” Carla V. 

Sami Pekki, Maalausliike Vainiomäki Oy

Meille on tärkeää tuntea ihmiset palvelun takana, näin syntyy luottamus joka säilyy pitkään. Olemme itsekin pitkän perinteen omaava perheyritys ja osaamme arvostaa Mikon ja hänen kuljettajiensa palveluasennetta.  Lue Samin mietteitä lisää.

 

Kaisa Laatikainen, PTS Finland Oy

Ei ole itsestäänselvyys, että olemme tiiviissä yhteistyössä Taksipalvelu Kivelän kanssa. Itselleni merkityksellisintä on, että tunnen kuljettajat ja tiedän heidän palvelunsa laadun. Heidän omistautuneisuutensa on tehnyt vaikutuksen ja juuri siksi voin luottaa heihin täysin. Kuljettajathan ovat heitä, jotka kohtaavat asiakkaamme. Lue lisää PTS Finlandin valtakunnallisista palveluista.

 

Sirkku, Agco Power

Yhtiömme toimipiste sijaitsee Nokialla, voisi sanoa, että hieman sivussa Taksipalvelu Kivelän toimialueesta. Mutta, siitä huolimatta me olemme saaneet todella hyvää palvelua heiltä jo vuosien ajan.

Tämän lisäksi olemme saaneet apuja omaan arkeemme, kun kuljetusten tilaukset hoituvat vaivattomasti samasta osoitteesta, palveluun ja kuljettajan saapumiseen on aina voinut luottaa. Ei turhia riskejä tai huolia oman hektisen työn oheen. Pieniä asioita ja silti samalla todella suuria merkitykseltään.

Meille yhteistyö on tarkoittanut kilpailukykyisiä ja selkeitä hintoja, meidän tarpeisiin sopivaa varauslinkkiä, yhtenäistä ja tasalaatuista maksukäytäntöä.

 

Janne Kuisla, Lempäälä Sport

Itse koin asiakkaana, että minut huomattiin ja minun epäsäännöllisiä sekä toisinaan pieniäkin kuljetustarpeitani arvostettiin. Mikko siis otti itse yhteyttä ja kysyi voisivatko he ratkaista minun arjen haasteita, se oli ele joka jäi mieleeni. Lue lisää miten tavarakuljetuksissa autetaan Lempäälä Sporttia.

 

Jaana Federley, Lempääläinen äiti & yrittäjä

Olemme nelihenkinen perhe Lempäälästä. Lempäälän Taksipalvelun palveluja olemme käyttäneet jo yli kymmenen vuoden ajan. Yhteistyömme alkoi vaativista Kelan terapiakyydeistä. Pienen matkaajan turvallinen kyyditseminen ilman vanhempia toiseen kaupunkiin, oli vakava paikka. Vain ammattitaitoinen ja erittäin luotettava taksiyrittäjä voi ottaa vastuulleen tälläisen tehtävän. Pieni puhumaton tyttö oppi nopeasti luottamaan tuttuun ja turvalliseen taksin kuljettajaan. Lue kokonaan Jaanan palaute.

 

Ole yhteydessä

Muistathan, että voit aina tulla luoksemme juttelemaan, kun kohtaamme kylän raitilla. 

Löydät meidät

Kaipionmäentie 9 E, 37570 Lempäälä

Laskutus

Taksipalvelu Kivelä Oy

Kaipionmäentie 9 E, 37570 Lempäälä Y-tunnus: 3195025-2

Sähköisesti:

003731950252 | 003721291126 | Maventa

talous@taksipalvelukivela.fi

Soita toimistoon

010 202 0056

Lähetä sähköpostia

myynti@taksipalvelukivela.fi

7 + 1 =