Paikallista Taksipalvelua

Vahvasti joka vuosi kasvaen kanssasi.

 

Toimimme tällä hetkellä kolmella paikkakunnalla vuoden jokaisena päivänä. Kuljemme kanssasi juuri sinne mihin matkasi vie ja tulemme myös hakemaan sinut kotiin.

Valkeakoski

Valkeakoskella meillä on neljä taksia palvelemassa sinua 24/7. Olemme palvelleet täällä jo vuodesta 2013 ja tiimimme on kasvanut sekä vahvistunut vuosien varrella. Jokainen kuljettu matka kanssasi on ollut tärkeä.

Lempäälä

Yhtiömme tarinaa on aloitettu kirjoittamaan Lempäälässä ja siksi tämä paikkakunta on meille erityisen merkityksellinen. Lempäälässä taksejamme on sinua varten viisi. Ja olemme valmiita panostamaan aina enemmän, nyt se on mahdollista.

Tampere

Asiakkaitamme liikkuu päivittäin myös Tampereella ja tämän vuoksi koimme, että toiminnan aloitus vuoden 2018 alussa on asiakkaitamme ajatellen tärkeää. Tällä hetkellä olemme kahden taksin voimin kuljettamassa sinua myös Tampereella. Katsomme rohkeasti tulevaan ja olemme valmiita pilotoimaan uusia palveluita ja paikkakuntia, kulkemalla yhdessä kanssasi.

Turku

Tiesitkö, että palveluihimme voit törmätä nykyään myös Turussa?

Saimme idean palveluidemme viemisestä Turkuun yhden työntekijöistämme muutettua sinne. Tällä hetkellä palvelemmekin asiakkaita yhden henkilöauton voimin ja suuntana on kasvattaa toimintaamme isommaksi myös Turun seudulla.

TAKSIMME VALKEAKOSKELLA

Valkeakoski on kaupunki, jossa asukkaita on yli 21 000 ja peruspalvelut ovat lähettyvilläsi. Täällä asut omakotitalossa kaksion hinnalla, silti Tampere on vain 35 km päässä. Kaupungin maisemaa vallitsee kaunis järvimaisema niin Mallasveden kuin Vanajaveden ansiosta, ja kanavaa pitkin pääsee kulkemaan vesistöltä toiselle. Kaupungin ehkä tunnetuin tapahtuma on joka kesäinen Työväen Musiikkitapahtuma, joka yhdistää niin kaupungin ihmiset, kuin lähipaikkakuntien asukkaat neljän päivän ajan.

Valkeakosken tiimissämme on tällä hetkellä kahdeksan kuljettajaa neljällä autolla, 24/7. Asiakkaitamme päivittäin ovat koululaiset, SOTE- ja KELA -asiakkaat, paikalliset yritykset niin henkilö – kuin tavarakuljetuksissa sekä yksityiset taksia tarvitsevat ihmiset. 

” Valkeakosken taksimme edustavat yhtiömme tärkeintä kaupunkitaksia ja sen ajatuksen voimin meillä töitä tehdään. Jari, kuljettajasi.”

.

Meidän jengi kasvaa koko ajan.

Ylpeys, kuvaa sitä miten me ajattelemme tiimiemme ihmisistä.

Jonna

Kuljettaja | Valkeakoski

Mikään ei ole niin pysyvää kuin muutos. Yhtiömme 2018 kesän uusia tuulia edustaa Jonna ja suunnattomalla ylpeydellä kerromme tästä monitaiturista vuorostamme:

Jonna aloitteli yhteistä matkaa kanssamme viime kesänä ja ei yhtään vaatimattomammin kuin Aitoon kirkastusjuhlien aikaan. Jonnalla oli ennen meidän tiimiimme saapumistaan onneksemme jo hieman kokemusta alalta, joten aloittaminen vilkkaana ajankohtana luonnistui loistavasti. Jonna on myös ehtinyt kouluttautumaan niin rakennusmaalariksi kuin ajoneuvoasentajaksi, näistä taidoista ei ainakaan missään nimessä ole haittaa, päinvastoin. Jokainen opittu asia ja kokemus tuo erilaisia näkökulmia ja niitähän me kaikki tarvitaan.

Miksikö hän vaihtoi pensselin ja jakoavaimen auton ratin pyörittämiseen? Vastaus tulee kuin apteekin hyllyltä, ei liikaa rutiineja ja erilaisten ihmisten kohtaaminen tuovat työhön sellaista sisältöä jota ei voi verrata mihinkään. Vastikään saatu spontaani halaus koululaiselta on asia, joka saa karvaamminkin kuljettajan herkistymään. Myös yksi pidempi kuljetus Pälkäneelle vanhemman herrasmiehen kanssa ei tule unohtumaan, hän oli ollut nuorena miehenä ”taksinkuljettaja” hevosella. Ja kukapa ei haluaisi laulaa lastenlauluja pitkästä aikaa.

Koska autolla ajaminen oli osittain jo elämäntapa, Jonna yhdisti tämän sujuvasti työntekoon. Yhtiössämme Jonnaa houkutteli työyhteisön tiimihenki (kiitämme nöyränä näistä sanoista) ja tieto siitä, että tukea sekä ajankohtaisia neuvoja saa 24/7, henkisesti et ole ratin takana ikinä yksin.

Arkeen kuuluu myös erilaisia harrastuksia, jotka liittyvät vahvasti käsitöihin ja luonnossa liikkumiseen. Monipuolisuus ei siis ole Jonnan kohdalla pelkästään koulutuskokemuksessa, se kulkee mukana kaikessa. Hänen mottonsa kuuluukin ”Se on valinta kysymys.” ja tämä kuvastaa mainiosti hänen maanläheistä otetta asioihin ja iloista sekä suvaitsevaista persoonaansa.

Ja sitten lopuksi ”helpot” vastaukset eli millä sanalla ja eläimellä Jonna kuvailisi työyhteisöä ja Mikkoa.

Työyhteisö= Monipuolinen
Mikko Kivelä = Sympaattinen
Mikä eläin tulee ensimmäisenä mieleen Mikosta = Saksanpaimenkoira

Mika

Kuljettaja | Valkeakoski

Mika on ollut osa Valkeakosken tiimiämme jo muutaman vuoden verran ja tässä ajassa hän on ehtinyt tulla asiakkaillemme tutuksi sekä merkittäväksi osaksi työyhteisöämme.

Työssä Mikaa kiehtoo laadukkaiden sekä hyvin pidettyjen autojen kanssa ajaminen vaihtuvissa maisemissa. Matkaseura tuo oman positiivisen särmänsä matkoihin ja yksikään päivä ei ole eilisen kopio. Tietynlaisen vapauden työhön tuo mahdollisuus itse vaikuttaa päivän kulkuun. Kasvavassa yhtiössä saa myös oman äänensä kuuluviin ja vahvuuksia huomioidaan, kun niistä kertoo.
Se mikä Mikaa kiinnostaa vapaa-aikana, onkin itseasiassa aika yllättävä kombo. Hän on yllättävän taidokas sekä innovatiivinen kokki ja taannoin saimmekin maistaa uudella reseptillä tehtyjä laskiaispullia, vahva suositus tälle reseptille. Ja tämän lisäksi hän on äärimmäisen taitava bittinikkari, joten loistavien leivonnaisten lisäksi saamme häneltä apuja tietoteknisiin haasteisiimme.
Mika itseasiassa on perustajäsen ARMA- verkostossa jossa ottaa osaa pelistrategioiden suunnitteluun, kansainvälisiin otteluihin sekä tapahtumiin. Tietotekniikka, ohjelmistot ja kovakoodaus on kiinnostanut häntä jo usean vuoden ja tällä saralla hän tuleekin opiskelemaan ja kehittymään lisää. Tämän harrastuksen tiimoilta onkin luontevaa, että hänellä on myös aktiivinen ja tärkeä osa yhtiömme digitalisaation kehityksessä ja sen eteenpäin viemisessä eri osa-alueille.

Pieni kurkistus yhtiöömme Mika Liedon kertomana yhdellä sanalla:
Työyhteisö = Eeppinen
Mikko Kivelä = Rohkea
Mikä eläin tulee ensimmäisenä mieleen Mikosta = Kotka (miespuolisesta kollegasta tämä kuulemma voidaan sanoa ilman vaaraa väärästä tulkinnasta…)

Joona

Kuljettaja | Valkeakoski

Joona on kääntänyt pyörät asiakkaidemme luokse jo kahden vuoden ajan. Hän saapui yhtiöömme velipoikansa jalan jälkiä seuraten ja Mikko tuumasikin, että jos nurkan takana on saapumassa lisää veljeksiä niin auto järjestyy takuuvarmasti.

Joonan seurassa unohtuu syksyn harmaus ja hän onkin työyhteisömme aktiivinen pulmien ratkaisija. Mikko nostaakin erityisesti tämän piirteen esille Joonasta. Hän saa kehua myös siitä kuinka hän huolehtii kollegoistaan ja auttaa heitä omista kiireistään aina joustaen.
Joona ajaa työpäiviensä aikana erityisesti Valkeakosken alueella ja antaa äärettömän arvokkaan panoksen 24/7 – palvelumme onnistumiseksi. Häntä voidaan kiittää myös siitä, että kesällä 2017 hän onnistui kollegansa Maken kanssa kääntämään yhtiömme toiminnan kasvusuuntaan alueellaan.

Hän kertoo päässeensä työnsä ansiosta käymään useissa sellaisissa kohteissa joissa ei muutoin olisi varmasti tullut poikettua, vaihtelevat maisemat ovatkin yksi työn eduista.

Tosin kun Joonalta tiedustelee miten kuvailisi työtään, niin ensimmäisenä kuulee lausahduksen; ”Harrastus josta maksetaan palkkaa, eikä tunnu edes työnteolta.”. Asenteeseen varmasti oman säväyksen tuo hänen lapsuudesta asti matkassa ollut mielenkiinnon kohde, autot sekä autourheilu. Tämä näkyy myös siinä kuinka Joona pitää huolen tärkeimmästä työvälineestään, autosta. Hänelle on kunnia-asia, että auton päivittäiset pesut hoidetaan oikeaoppisesti, hanskalla ja välttäen liiallista painetta huuhdeltaessa. Siisti ja edustava auto, on asia josta hän ei omassa työssään tingi.

Nuoruudessaan hän on aktiivisesti urheillut niin Futsalin, jalkapallon kuin koripallonkin parissa. Vapaa-ajalla urheilu ei ole jäänyt kokonaan, mutta keskittyy enemmän nyt koiran kanssa lenkkeilyyn sekä Formuloiden ja automarkkinoiden seuraamiseen.

Pieni kurkistus yhtiöömme Joonan kertomana yhdellä sanalla:
Työyhteisö = Rempseä
Mikko Kivelä = Optimisti
Mikä eläin tulee ensimmäisenä mieleen Mikosta = Karhu (nallekarhua emme suostuneet laskemaan eläimeksi…)

TAKSIMME LEMPÄÄLÄSSÄ

Lempäälän kunnassa asukkaita on tällä hetkellä yli 23 000 ihmistä ja asukasluvun kasvu on ollut noususuhdanteinen jo useamman vuoden ajan. Kunta, joka sanoo #kyllä kuvastaa hyvin niin alueen kasvua  kuin myös kuntakuvan sekä yritysten elinvoimaisuuden eteen tehtyjä panostuksia. Lempäälän alueen yrittäjät ovat aktiivisia sekä yhteisöllisiä ja yhtiömme on ollut helppo ponnistaa täältä eteenpäin. Lempäälän tiimissämme on kahdeksan henkilöä viiden auton voimin sinua palvelemassa.

Lempäälässä palvelemme sydäntämme lähellä olevia ja pitkäaikaisen kumppanimme Terapia Team:in asiakkaita, koululaisia, alueemme yritysasiakkaita, yksityisiä henkilöitä ja luonnollisesti SOTE – ja KELA asiakkaita, tavarakuljetuksia unohtamatta. Sen lisäksi mietimme miten voimme olla avuksi lisättyjen junavuorojen säilymiseksi Lempäälässä, tämä yhteys on tärkeä osa niin työmatkaliikennettä kuin vähähiilidioksista matkaketjua.

 

” Lempäälässä taksimme erottuvat selkeästi, sillä palvelemme henkilökohtaisemmin kuin muut. Alueena Lempäälä on mielenkiintoinen sijaintinsa vuoksi, ollaan tässä Tampereen vieressä.” Eeli H.

Meidän jengi, josta kerromme mielellämme lisää.

Vastuu on asia, jota haluamme yhtiömme ihmisille antaa.

Eeli

Kuljettaja | Lempäälä

Eeli, yhtiömme kuljettajana jo kolmen vuoden ajan. Hän on ansainnut omalla työllään ei pelkästään tuloja vaan asiakkaiden luottamuksen ja onkin useiden asiakkaidemme silmissä, Luottokuljettaja.

Arkisin hänen työvuoronsa täyttyvät omista asiakkuuksista ja viikonloppuvuoroissa hän tapaa myös uusia asiakkaita. Pääosin Eeli on erikoistunut yrityskuljetuksiin ja tilanteen mukaan häneltä löytyy myös erittäin edustava musta puku kaapista. Vuorojen aikana hän taittaa kilometrejä niin Lempäälän, Tampereen kuin Helsinki-Vantaan alueilla, toki suuntana voi olla toisinaan vaikkapa Vaasakin.

Mikko kuvailee Eeliä joustavaksi ja monipuoliseksi kuljettajaksi, joka kantaa tunnollisesti vastuun asiakkuuksista ja heidän palvelemisestaan.
Eeliltä kysyttäessä miten kuvailee työtänsä niin yksi sana nousee esille useasti, monipuolinen. Työhön sisältyy myös vapaus vaikuttaa omaan työpäivään sekä omiin aikatauluihin. He suunnittelevatkin oman tiiminsä kanssa yhdessä asiakkaiden tilausten toteutuksen. Vastuu on myös osoitus luottamuksesta ja se kannustaa. Kun tähän yhdistetään oma asiakaskunta ja heidän luottamus ”luottokuljettajaan” on työn sisältö erittäin palkitseva.

Monipuolinen työ vaatii monipuolisen vapaa-ajan. Niimpä Eeli käy aktiivisesti Golffaamassa (tasoituksella 7.4) ja lienee joitain mestaruuksiakin hankittuna tällä saralla. Futsalia hän käy pelaamassa Sääksjärven Loiskeen riveissä ja Fortnite – peliä pelataan kaveriporukalla. Jos ja kun näiden jälkeen jää ylimääräistä aikaa pyrkii Eeli vierailemaan myös kuntosalilla.

Pieni kurkistus yhtiöömme, Eelin kuvailemana yhden sanan voimin:
Työyhteisö = Toimiva
Mikko Kivelä = Yritteliäs
Mikä eläin tulee ensimmäisenä mieleen Mikosta = Labradorinnoutaja

TAKSIMME TAMPEREELLA

Tampere on Suomen kolmanneksi suurin kaupunki ja asukkaita keskustataajaman alueella on yli 330 000. Tampere on monelle asuinalue, mutta sitäkin useammalle se on päivittäinen työskentelyalue sekä erilaisten palveluiden keskittymä. Tampere on tunnettu myös kulttuuri-, urheilu- ja opiskelukaupunki ja kesän festaritarjonta tarjoaa laajan kattauksen jokaiseen makuun.

Tampereella käydään töissä, nauttimassa kulttuuritarjonnasta sekä Tampere-Pirkkalan lentokenttä vie sinut nopeasti esim. Riikaan loistavien jatkoyhteyksien luokse. Palvelemme neljän kuljettajan ja kahden auton avulla sinua, olitpa sitten tulossa tai lähdössä.

Tampereella asiakkaamme edustavat yritysasiakkaita, yksityisiä henkilöitä, turisteja, koululaisia, SOTE- ja KELA -asiakkaita sekä yhtiömme pitkäaikaisia asiakkaita Lempäälästä ja Valkeakoskelta.

” Tampere on markkina-alueena iso kun verrataan Valkeakoskeen ja Lempäälään. Täällä pienen toimijan on haastavampi erottua muista, mutta pitkäjänteisellä työllä rakennamme oman tilamme myös tänne. ” Carla V. 

TAKSIMME TURUSSA

Turku on Suomen vanhin sekä asukasluvultaan kolmanneksi suurin kaupunkialue.
Lounais-Suomessa sijaitseva kulttuurikaupunki houkuttelee vuosittain niin kotimaisia kuin ulkomaalaisiakin matkailijoita tapahtumiensa sekä nähtävyyksiensä äärelle.

Myös satamakaupunkina pidettävä kaupunki avaa porttinsa länteen. Turun satamasta on mahdollisuus matkustaa lauttaliikenteen avulla Maarianhaminaan sekä Tukholmaan.

Koemme olevamme Pirkanmaan alueen laadullinen suunnan näyttäjä niin palvelun laadun kuin ratkaisukeskeisyyden saralla ja ajatuksena on tulla tunnetuksi myös Turun seudulla. Asiakaskuntamme tulee laajenevaan päivä päivältä.

Sami Pekki, Maalausliike Vainiomäki Oy

Meille on tärkeää tuntea ihmiset palvelun takana, näin syntyy luottamus joka säilyy pitkään. Olemme itsekin pitkän perinteen omaava perheyritys ja osaamme arvostaa Mikon ja hänen kuljettajiensa palveluasennetta.  Lue Samin mietteitä lisää.

 

Kaisa Laatikainen, PTS Finland Oy

Ei ole itsestäänselvyys, että olemme tiiviissä yhteistyössä Taksipalvelu Kivelän kanssa. Itselleni merkityksellisintä on, että tunnen kuljettajat ja tiedän heidän palvelunsa laadun. Heidän omistautuneisuutensa on tehnyt vaikutuksen ja juuri siksi voin luottaa heihin täysin. Kuljettajathan ovat heitä, jotka kohtaavat asiakkaamme. Lue lisää PTS Finlandin valtakunnallisista palveluista.

 

Sirkku, Agco Power

Yhtiömme toimipiste sijaitsee Nokialla, voisi sanoa, että hieman sivussa Taksipalvelu Kivelän toimialueesta. Mutta, siitä huolimatta me olemme saaneet todella hyvää palvelua heiltä jo vuosien ajan.

Tämän lisäksi olemme saaneet apuja omaan arkeemme, kun kuljetusten tilaukset hoituvat vaivattomasti samasta osoitteesta, palveluun ja kuljettajan saapumiseen on aina voinut luottaa. Ei turhia riskejä tai huolia oman hektisen työn oheen. Pieniä asioita ja silti samalla todella suuria merkitykseltään.

Meille yhteistyö on tarkoittanut kilpailukykyisiä ja selkeitä hintoja, meidän tarpeisiin sopivaa varauslinkkiä, yhtenäistä ja tasalaatuista maksukäytäntöä.

 

Janne Kuisla, Lempäälä Sport

Itse koin asiakkaana, että minut huomattiin ja minun epäsäännöllisiä sekä toisinaan pieniäkin kuljetustarpeitani arvostettiin. Mikko siis otti itse yhteyttä ja kysyi voisivatko he ratkaista minun arjen haasteita, se oli ele joka jäi mieleeni. Lue lisää miten tavarakuljetuksissa autetaan Lempäälä Sporttia.

 

Jaana Federley, Lempääläinen äiti & yrittäjä

Olemme nelihenkinen perhe Lempäälästä. Lempäälän Taksipalvelun palveluja olemme käyttäneet jo yli kymmenen vuoden ajan. Yhteistyömme alkoi vaativista Kelan terapiakyydeistä. Pienen matkaajan turvallinen kyyditseminen ilman vanhempia toiseen kaupunkiin, oli vakava paikka. Vain ammattitaitoinen ja erittäin luotettava taksiyrittäjä voi ottaa vastuulleen tälläisen tehtävän. Pieni puhumaton tyttö oppi nopeasti luottamaan tuttuun ja turvalliseen taksin kuljettajaan. Lue kokonaan Jaanan palaute.

 

Hinnasto:

1 – 4 HENKILÖÄ

Lähtömaksu arkisin klo 06-20 sekä lauantaisin ja aattoina klo 06-16:
5,90 €

Lähtömaksu muina aikoina:
9,00 €

Kilometritaksa:
1,80 €/km

Odotusmaksu 42,23 €/h

Lasten turvaistuin 10 €/kuljetus | Lasten istuimia saatavilla jokaiselle ikäluokalle sopivaksi, turvakaukalosta korokkeeseen.

 

Kaikki hinnat sisältävät alv:n 10 %.

5 – 8 HENKILÖÄ

Lähtömaksu arkisin klo 06-20 sekä lauantaisin ja aattoina klo 06-16:
5,90 €

Lähtömaksu muina aikoina:
9,00 €

Kilometritaksa:
2,40 €/km

Odotusmaksu 45,00 €/h

Lasten turvaistuin 10 €/kuljetus | Lasten istuimia saatavilla jokaiselle ikäluokalle sopivaksi, turvakaukalosta korokkeeseen.

 

Kaikki hinnat sisältävät alv:n 10 %.

KIRJELÄHETYKSET – JA TAVARAKULJETUKSET:

Takseillamme ajettavat pienet lähetykset taksihinnastomme mukaisesti:

Lähtömaksu 5,20 € + kilometritaksa 2,05 €/km

Hinta sisältää alv:n 24%.

Kysy sinulle valmiiksi hinnoiteltuja reittejä oheisille palveluillemme:

  • Heti luoksesi, lähetys täytyy noutaa ja toimittaa perille viipymättä
  • Huomenna kotiin, lähetys voidaan joustavasti noutaa samana päivänä ja viedä seuraavana päivänä perille
  • Ennakkotilaus, lähetys on noudettavissa tietyn ajan ja neuvottelemme perille saattamisen ajankohdasta.

 

Ole yhteydessä

Muistathan, että voit aina tulla luoksemme juttelemaan, kun kohtaamme kylän raitilla. 

Löydät meidät

Kaipionmäentie 9 E, 37570 Lempäälä

Laskutus

Mikko Kivelä Oy

Kaipionmäentie 9 E, 37570 Lempäälä Y-tunnus: 2254951-2

Sähköisesti:

003722549512 | 003721291126 | Maventa

talous@taksipalvelukivela.fi

Soita toimistoon

010 583 3968

Lähetä sähköpostia

myynti@taksipalvelukivela.fi

2 + 10 =